Tapeter Stockholm

Söker du det bästa sortimentet av tapeter i Stockholm? Vi på Vårby Färghall har mängder av kunder runt om i hela Stockholm med omnejd och känner oss övertygade om att du kommer att hitta exakt det som du söker hos oss!

Välj och vraka bland våra Easy Up Tapeter, Naturmaterialtapeter, Papperstapeter, Vinyltapeter, Foto & Digitaltapeter och Textiltapeter. Vi erbjuder ett brett sortiment av över 25 000 olika tapeter, från alla de kända varumärkena.

Tapeterna kommer till från de stora varumärkena som till exempel Boråstapeter, Midbec, Duro, Morris & Co, Sanderson, Osborne & Little och Designers Guild men även från lite mindre som Svealin, Lim & Handtryck, Majvillan, Mrs Mighetto och många många fler.

Snabba Tapetleveranser i Stockholm

Beställ snabbt och enkelt online i vår webbshop på fargvaruhuset.se och få dina tapeter levererade direkt till din utvalda adress i Stockholm med omnejd.

Leveranstiden är vanligtvis 3 - 6 arbetsdagar från beställningsdagen, se information på den enskilda produkten. Alternativt kan du hämta varorna i någon av våra butiker i Vårby och Södertälje.