Målarbutik & Färghandel Stockholm

Om du letar efter det bästa färgsortimentet i Stockholm har du kommit rätt – vi lagerför alla tänkbara färger och mycket mer än så.

Vi kan ge dig kvalificerad expertrådgivning om målarfärger, specialfärger och beläggningar för varje enskild dekorationsutmaning, oavsett om det gäller utomhusmålning eller inomhusmålning.

Det finns många anledningar till att vi har kunder över hela Stockholm och att de ser oss på Vårby Färghall som den bästa måleri- och färgbutiken i Stockholm:

  • Vi saluför alla större varumärken som exempelvis: Alcro, Jotun, Engwall o Claesson, Farrow & Ball, Caparol, Falu Rödfärg, Nitor, Osmo, Relekta, Jape, Hagmans, och många fler.

  • Ett oslagbart sortiment av olika målarfärger för alla slags ytor som trä, metall, gips, murverk eller plastytor.

  • Komplett måleributik och färghandel för alla interiör- eller exteriörsituationer som också backas upp av solida praktiska råd.

  • Tusentals olika färger finns direkt tillgängliga i vår färgbutik som du kan beställa enkelt online på Fargvaruhuset.se och sedan få direktlevererad till din utvalda adress. Alternativt kan du hämta upp din beställning i vår butik i Vårby, Stockholm.

  • Om det skulle inträffa att vi inte har just den specifika målarfärgen och färgkulören som matchar dina önskemål kan vi med hjälp av den senaste tekniken blanda ihop och skapa exakt den färgkulören som du önskar så att den matchar exempelvis din exteriör, inredning, tyger och möbler.

Snabba Färgleveranser i Stockholm

Beställ målarfärg snabbt och enkelt online i vår webbshop på Fargvaruhuset.se och få din beställning direktlevererad, vanligtvis redan inom 3-6 arbetsdagar till din adress i Stockholm med omnejd (se detaljerad information på den enskilda produktsidan).

Alternativt kan du hämta dina varor i någon av våra färgbutiker i Vårby och Södertälje.

Sluta aldrig måla!

Färger och kulörer kan förändra det mesta och ge dina väggar, tak, fasad, uteplats, möbler och allt annat ett djup och ett nytt uttryck bara genom att använda några burkar färg.

Färg gör att en sliten vägg vacker och välkomnande. Färger ger en fasad ett vacker och hållbart hus.

Färg kan också göra att loppisfyndet ser både ny och stiligt ut. På denna del av vår hemsida hittar du grundläggande om färg och målning. Vi har delat in utfrån om du ska måla utomhus eller inomhus.

Inspiration, fakta och produkter. Titta igenom det vi erbjuder och välkommen in i butiken så berättar vi mer om färger och kulörer.

Vårt sortiment hittar du på vår webhandel. Skulle du inte hitta det du söker, så tveka inte att ringa!